A short life is also a lived life

I dag fikk jeg besøke God Morgen Norge sammen med min sønn Tolli, som i dag har vokst sin mor over hodet og er blitt en flott fjortenåring. Han var liten da han mistet pappaen sin, og han husker ikke så mye av det å ha en pappa. Men han kjenner godt til følelsen av å ikke ha det, gjennom barnehage, barneskole og nå på ungdomsskolen.  I år er det han som skal åpne Hjertefred i Sandvika, mens jeg skal være til stede på Hjertefred Bergen sitt arrangement. Det blir en ny og fin opplevelse, for oss begge.

I fjor besøkte jeg også God Morgen i forbindelse med Hjertefred, og Finn schøll og jeg ble intervjuet sammen. Han fortalte hvordan han mistet faren sin tidlig i livet og om hvordan dette hadde preget han. Han avsluttet setningen med å si at det burde vært forbudt ved lov for barn å miste foreldrene sine i ung alder. Akkurat der og da måtte jeg le, for jeg så for meg hvordan den loven skulle håndheves. Det var egentlig feil tidspunkt for latter, men av og til er det slik at livets store alvor også krever latteren som motvekt.

Samtalen gikk videre til å handle om det å miste et barn, og Finn sa

«Vi må ikke glemme at selv et kort liv, er et levd liv».

Det var så utrolig vakkert og sant sagt!

Jeg ønsker dere alle en hjertegod Allehelgenshelg 

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0