Björg og Dora er igjen klare for Lykkebobler

Søstrene Thorhallsdottir er ikke den nye vinen. De er de nye boblene. Og nå er de igjen klare for å dele det de selv har lært – noen ganger the hard way!

 

Underholdningsforedraget «Lykkebobler» fikk så mange gode tilbakemeldinger. Det vakte latter og ettertenksomhet, men mest av alt gjenkjennelse!

Når Dora trekker inn egne livserfaringer, sammen med innsikten hun har fått gjennom jobben som relasjonsterapeut og blander dette med sitt stand up-gen, ja da blir det rett og slett en deilig mulighet til å le, mest av andre selvsagt, men kanskje også bitte litt av seg selv.

Kunstner Björg er kjent for sin unike egenskap til å inspirere gjennom ord og bilder, og har en helt egen evne til å berøre. Det som kommer fra hjertet, går til hjertet!

Sammen har de laget en kveld som spiller på alle strenger. Og det er jo det som er så deilig, å få lov til å synke ned i en stol og la seg berøre og berike – av ord, bilder, latter og erfaringer som vi kjenner oss selv igjen i.

 

Søstrene tilbrakte nylig et halvt år sammen på Hawaii, med tre barn i alderen 8-13. Mange dager med idyll, men langt fra bare det. Det var dager med regn, alt var dyrere enn de hadde tenkt, og bilen de leide ble selvsagt tauet bort allerede første dag. Av det blir det nye erfaringer og nye historier. For det er som Björg sier;
«Ingenting går etter planen, men det er alltid noe å lære»!

Men mest av alt var det tid sammen, med hverandre og med barna. De kom til et sted hvor de ikke kjente noen andre, enn hverandre! Og ble ristet sammen på en ny måte, forskjellig fra de tilvante rollene som storesøster, lillesøster, tanter, fettere og kusiner. Båndene ble sterkere, samholdet tydelig. Så tydelig at da det skulle tas bilder av hele gjengen i forbindelse med en reportasje i Dagbladet, viste det seg at fotografen trodde det var bryllupsbilder. De lo godt da de så at filen de fikk tilsendt fra fotografen på Hawaii, var merket med «wedding-photos_Thorhallsdottir».

 

Det halve året har gitt dem et vell av nye erfaringer, opplevelser og erkjennelser, både av seg selv og ikke minst av hverandre. Så Lykkeboblene er blitt fornyet, finslipt – og de har et lager av nye tabber som er for gode til å ikke deles. For det er jo alltid gøyere å lære av andres feil, enn sine egne!!

Velkommen til et slags foredrags-show med to damer som overhodet ikke tar seg selv høytidelig. Få tips, verktøy og inspirasjon. Og le masse. I pausen kan du kjøpe et glass Lykkebobler, som er Bjørgs egen cava.
For tross alt: cava er bedre enn tran!


Om Lykkebobler

Dora og Björgs lykkebobler er et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele seg selv i bruk. Her deler de velkjente søstrene raust alle verktøyene de selv har tilegnet seg for å kjenne på glede i sorgen, finne hverdagslykken, godta seg selv akkurat slik en er (helt uten Photoshop!), og ikke minst å se hvor fantastisk mye det er å lære hver gang vi mislykkes.

 

Høstens Lykkebobler, med lenke til billettbestilling:

29.08 Jessheim, Ullensaker kulturhus. Billettbestilling
30.08 Skien, Ibsenhuset. Billettbestilling
1.09 Ålesund, Parken Kulturhus. Billettbestilling
2.09 Kristiansund, Festiviteten. Billettbestilling
6.09 Fagernes, Fagernes kino. Billettbestilling
7.09 Gjøvik, Gjøvik Kultursenter. Billettbestilling
10.11 Kristiansand, Kick. Billettbestilling

Bjørg Thorhallsdottir
Kunstner, gründer og skaperen av Hjertefred. Har skrevet flere bøker, er en av landets mestselgende kvinnelige kunstnere, og har stort sett ca hundre prosjekter på gang. En sønn på 13.

Dora Thorhallsdottir
Relasjonsterapeut og gründer av Relasjonssenteret. I tillegg til å være standupkomiker (nylig avsluttet den kritikerroste forestillingen “Det var ikke sånn det skulle bli» og kommer med nytt show, «Familiegreier”,  premiere 26.januar 2017 på Latter i Oslo). To barn på 10 og 8.

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0