Björg til Tromsø og Galleri Krane

 

Nå reiser Björg nordover!
Lørdag 9. november kan du treffe henne på Krane Galleri i Tromsø.

Vi gleder oss veldig til hun kommer nordover igjen.

Vi har stor pågang fra kunder som vil få med seg opplevelsen det alltid er å være i samme rom som Björg.
Det er litt vekkelses-stemning i galleriet da 🙂

Björg er og blir en av våre kjæreste kunstnere, og det er en helt unik stemning når hun entrer scenen. Vi har satt sammen en bukett av de nyeste cava-bildene og bildene til meditasjonsboken. I tillegg har vi sikret oss flere av de store bildene som skal danne bakteppe for kunstneren. Disse vil det være mulighet for å kjøpe.

Björg Thorhallsdottir er en av våre mestselgende kunstnere de siste årene. Den folkekjære og populære kunstneren kommer til Krane Galleri lørdag 9. november. Klokken 14 – 16 signerer hun sin nye agenda “Min tid 2014” i galleriet, og på kvelden kl 19 åpner vi dørene igjen for et “lukket arrangement”. Ta kontakt med galleriet om du ønsker å delta.

Med hilsen fra Lisa, Signe, Karin og Cathrine

Nå i november lanserer Björg sin egen Cava lykkebobler, samt nydelige egenproduserte cavaglass. Vi har selvfølgelig tatt inn glassene, men må ennå vente til 11. november for å smake på den ekte Bjørg-cavaen. Da lanseres den på Vinmonopolet. (ligger nå som bestillingsvare i Vinmonopolets nettbutikk).

Bjørg tok utdannelsen sin i Barcelona og har sitt atelier der. Det at hun også opp gjennom årene har gledet oss med bilder over temaet lykkebobler og gjort seg til talskvinne for de sprudlende dråpers magi, gjorde at det bare måtte komme en egenprodusert cava. Cavaen vil bli solgt på Vinmonopolet, men hos oss får du kjøpt bildene som hører til produksjonen, for etiketten til vinen har hun selvsagt laget selv.

Med lykkeboblene på plass var det også naturlig å designe sitt eget drømmeglass, og for Bjørg er det aldri langt fra tanke til handling. I samarbeid med Hadeland glassverk og designesjef Maud Gjeruldsen Bugge, har Bjørg utarbeidet det perfekte glasset. Som hun selv sier: “Jeg synes champagne glass er alt for små – så nå har jeg laget D-cup cavaglass. Jeg ville lage de etter størrelsen på puppene mine, men da sa Hadeland at det ville bli ølmugger!”
Vi selger glasset i galleriet, og det er den perfekte venninnegave!

Bjørgs populære Agenda 2014 er også klar for salg – og du kan få den signert av kunstneren selv mellom kl 14 – 16 lørdag 9. november.

Velkommen skal du være til Krane Galleri i Tromsø.

 

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0