Den første varmende solstrålen

Mars er en viktig måned for meg. Sønnen min er født i mars, og måneden representerer en ny tid og en ny begynnelse. Ikke bare på grunn av Tolli, men også fordi naturen begynner på vandringen mot vår.

Du vet den der første lysstrålen som treffer ansiktet ditt, og du kjenner at den faktisk har varme i seg? Den lange lysstrålen som bare plutselig er der er dag. DEN inspirerte meg til mars-bildet. Jeg ville at den skulle komme ovenfra og gi følelsen av å fylle bildet med lys, varme og glede.

Å bo i et land med årstider, gjør at våren treffer oss så sterkt – hver gang! Etter måneder med kulde og mørke, så er det et lite mirakel å være vitne til at våren presser seg frem. Den lange lysstrålen som bare plutselig er der, og som fyller hver celle i kroppen min. Den kommer like overraskende hver gang, for vinteren har jo enda ikke sluppet helt taket – hverken i oss eller naturen.

Mars symboliserer optimisme og håp – og forventninger. For våren bringer alltid med seg forventninger til det som kommer, månedene som nå ligger foran oss. Og på bakken ser du tegn til nytt liv, små små spirer som begynner å vokse. Lysegrønt liv!

Samtidig er skogene og fjellet på sitt vakreste, med snøtunge grener og sol som forgyller naturen igjen. Som en levende Kvikk Lunsj-reklame. Og det beste av alt, blås i den sjokoladen – og kanskje til og med hele skituren. For nå kan du lene deg inntil en varm vegg og nyte en kald øl, og den har aldri smakt bedre!!

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0