Diplom fra livets skole

Diplom fra livets skole
(laget av en mester i livets skole. Uansett hvor mye jeg lærer på livets skole, føler jeg meg som en nybegynner. Det er alltid nye ting å lære)!!

Når vi blir født blir vi skrevet inn i første klasse på livets skole, og livets skole har et stort antall ulike klasser. For hver eksamen du tar, så dukker det opp et nytt trinn.

Livets skole har leksjoner, og det virker som om det samme skjer om og om igjen. Helt til du spør deg selv «hva er det jeg skal lære?», og stiller deg selv spørsmålet om hvordan havnet jeg i denne situasjonen, og hvordan kan jeg unngå den neste gang?

Når noe går galt, er det viktig at du forstår at du ikke har tapt, men at du har noe å lære! Derfor er livets skole en flott skole, for den gjør deg klokere og klokere. Og når livet går i motbakker, og du tenker «hva kan jeg lære av dette?», så klarer du å snu det vonde i situasjonen til noe som har lysglimt og håp i seg.

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0