Drømmedama til Björg

Dere husker den fantastiske tegningen Björg laget i jakten på drømmedama, og hvordan den utlyste stillingen stadig endret både form og innhold – nettopp fordi Björg var på Hawaii, og vi var her.

 

Meningen var jo at Björg skulle ta det mere med ro, og at det derfor skulle være en 50 % stilling. Men så kommer hun hjem fra Hawaii full av kreativitet og virkelyst – og stillingen den har allerede vokst seg til en fulltidsjobb. Og drømmedama er godt på plass. Karen er akkurat så dyktig som vi fikk inntrykk av under intervjuene, og har med seg en bakgrunn med erfaring fra butikkdrift som er gull verdt i forhold til Lykkehaven. I tillegg er hun utdannet dekoratør, dyktig på administrasjon, og har full orden – både på tankene og papirene sine. Et Kinder-egg med andre ord.

Vi er superglade for å ha Karen på plass i Lykkehaven, og for at Björg er tilbake igjen.

 

Og så er det englemor Lene i galleriet Lykkehaven.

Englemor, fordi hun har tatt hånd om englene på Hjertefred de siste årene. Og fordi hun har et uvurderlig talent når det gjelder å plukke ut akkurat rett bilde til rett person. Lene forteller at hun av og til får en sterk intuisjon om hvilket bilde hun skal legge ut på Lykkehaven sin Facebook-side, og at veldig ofte får hun tilbakemelding om at det var akkurat det budskapet og det bildet noen trengte den dagen. Lene har også en fireårig akupunktur-utdanning fra England.

 

Vi kaller henne også Lykkemor, både fordi hun jobber i Lykkehaven, men også fordi hun rett og slett er så heldig å være mor til Melissa. Så med Lene er det litt slik at vi fikk en med på kjøpet. For det viser seg at Melissa også passer perfekt i galleriet, og tenk hun liker å punche og holde oversikt i systemene. Slik at listene over bilder stemmer, og de som har bestilt i nettbutikken får akkurat det de skal.

Og så er det Marit, som har jobbet sammen med Björg på deltid i mange år. I 2009 skrev hun boken «Björgs Univers», og siden har hun blitt en del av nettopp Björgs univers! Hun har hjulpet Björg med kommunikasjon, foto, blogg og sosiale medier. Nå er hun ansatt her. Marit er utdannet journalist og kommer fra stillingen som nettredaktør i en kommunikasjonsavdeling.

 

Det er altså oss som er så heldige å få lov til å være med å legge til rette for at Björg kan få lov til å gjøre det hun er aller best på, skisse, male, lage bilder, grafikk og komme med tusen gode ideer. For Björg er den mest kreative personen vi kjenner og hun er full av arbeidslyst. Sammen er vi et godt team.

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0