Et fantastisk nytt år i 2015

Jeg synes det er helt fantastisk med et nytt år!

Tiden mellom 31. desember og 1. januar er magisk.
Det er akkurat som om vi får en ny sjanse. Det er opp til oss å tenke gjennom hva som gikk bra og hva som gikk dårlig i 2014, og selv bestemme hva vi ønsker å ta med oss videre. Optimismen rår, og vi er overbeviste om at vi selv har styring på livet vårt – og tror fast på at vi kan endre levemønster, trenings- og spisemønster. Vi tror helt bestemt at vi kan bytte ut dårlige vaner med nye vaner. Det er helt utrolig deilig.

Det er akkurat som om optimismen og positivismen får råde, og da tror jeg også det er mulig å endre på alt!

 

For det handler jo kun om vaner, mens mange tror at det er en del av deres personlighet og at de ikke er en person som liker å trene eller som er alt for glad i godteri og usunn mat til å endre livsførsel. Men det er jo bare en tanke, som kan byttes ut med en ny. Det handler om å bli bevisst, og vite hvilke nye vaner vi ønsker inn i livet vårt – og dermed skape det livet vi ønsker oss.

Dersom du ønsker å erstatte en gammel vane med en ny, så heter det at det tar 21 dager. Så dersom en kvinne sier «ja, men jeg er ikke en slik treningsdame», men starter med en ny vane og er i fysisk aktivitet tre uker på rad – da savner hun det på dag 22.

«You can act the person you want to be – and suddenly you are she»!

Kjære deg som har mistet fotfestet i året som har vært, jeg ønsker at ankeret finner nytt fotfeste i 2015!

Tid for refleksjon
Tiden rundt nyttår er en tid for refleksjon. Vi står på startstreken til et helt nytt år, og kan tenke gjennom om vi er i mål med de ønskene vi hadde for et år siden. Den eneste som kan forme det året som kommer er du selv!

Lag en fantastisk kake for 2015
Du velger ingrediensene. Vil du putte masse egenkjærlighet og omsorg inn i det, eller stress og ting som du egentlig ikke ønsker å gjøre. Valget er ditt!

Nylig opplevde jeg å miste min tredje gode venn i 2014. Det minner meg så veldig på at tiden er så utrolig verdifull, og at vi har ingen tid å miste. Vi vet ikke når det er siste gangen vi ser noen. Vær 100 % til stede, der du er!

Tenk på hvordan drømmeåret ditt er, og bestem deg for at 2015 skal være det året. Hva må du gjøre, og hvilke mennesker ønsker du i livet ditt – for at det skal bli det? Og hvilke drømmer ønsker du å oppfylle? Velg det for 2015 – og så blir det drømmeåret ditt!

Godt Nytt år kjære deg

Bless Björg

 

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0