Fokus på ro, meditasjon og det å ta vare på tiden vår

 

Björg Thorhallsdottir har hatt en hektisk høst med mange lanseringer og utgivelser.  Temaet har i stor grad handlet om det å finne roen i livet.  På spørsmål om hvorfor Björg nå har så stort fokus på temaet ro, tidsplanlegging og meditasjon – forteller hun at hun lenge har søkt utover og at tiden nå kanskje er kommet til å søke innover.

– Det å være alenemamma gjør meg kanskje ekstra oppmerksom på tiden jeg har til rådighet. Jeg har et visst antall timer for meg selv hver dag, og i tillegg blir jeg veldig oppmerksom på at sønnen min Tolli vokser så fort opp, og at den tiden vi to har sammen er begrenset.

– Det er så mange områder vi skal prestere på i dag, og det er så liten tid til å bare være. De aller fleste har hektiske dager. Da jeg bodde på Bali avtaltes ingenting, men mennesker møttes hele tiden.Her hjemme er avtaleboken til meg og mange andre fulle. Torsdag om to uker kan vi møtes mellom 1500 og 1600.
Jeg lurer på når vi i Norge mistet takten med tiden. Hvilket mål er det egentlig vi skal nå?


Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0