Gjør dagene dine gode

Nå er vi godt i gang.
Vi har allerede rukket å bla om noen blader og uker i Min Tid.

 

Vit at plutselig skjer det noe fantastisk
Björg har lagt lista for det nye året, allerede før nyttårsaften på magisk vis forvandlet 2014 til et nytt og helt ubrukt år, minnet dette bildet oss på at plutselig skjer det noe fantastisk.  Alt kan skje!

Hun minner oss stadig på at vi må ta vare på tiden vår, og at tanker omsettes til handlinger når vi sørger for å tenke gjennom hvem og hva som gir oss glede. Hva ønsker du mer av i livet ditt og hva ønsker du mindre av? Det finnes kun et fasitsvar – og det har du inne i deg selv. Kun du har nøkkelen til hvordan akkurat du ønsker at dine dager skal være. Selvsagt er det noen ytre rammer som legger føringer, men ofte så har vi ikke kjent godt nok etter. Hva er våre ønsker og behov? Og hva er ytre forventninger, og andres agenda? Kanskje kan du tenke igjennom det allerede i kveld. På et rolig sted, med en god kopp te!

Fremover kommer Björg til å dele noen råd og tips som hun selv bruker i egen tidsplanlegging, og hva som fungerer for at dagene skal bli best mulig i hennes liv. Og det første rådet kommer her:

Gjør dagene dine gode
«Når du våkner om morgenen, akkurat når du slår av vekkerklokken – tenk gjennom hva du gleder deg til akkurat i dag. Det gjør det lettere for meg å stå opp med glede, og jeg lover at du får en bra start på dagen. Og for meg blir den enda bedre, om jeg rekker en stille stund før jeg vekker sønnen min. Dette vet du jo fra før, men de fleste av oss går rundt med søvnunderskudd. Jeg prøver så ofte som mulig å legge meg samtidig som Tolli legger seg, nettopp fordi jeg elsker de stille morgentimene hvor hodet er tomt for tanker, og dagen enda er åpen».

 

Årets Min tid handler mye om mot
Mot til å bevege seg utenfor komfortsonen – og inn i magien.

Og Björg har allerede begynt å jobbe med neste års agenda.
– Den kommer til å handle mere om at det er ditt liv, og det er bare du som kan gjøre en endring.
Åj, det hørtes kanskje litt strengt ut, ler Björg og understreker at hun mener det på en god måte, for tiden vår er jo så verdifull.

– Jeg går rundt og samler inn sitater hele året, så jeg lager egentlig agenda året rundt. Det jeg ønsker å lage er et praktisk verktøy, som også er en inspirasjonsbok. I år har jeg også planer om å lage en veggkalender, for det er så mange som har ønsket seg det. Men jeg trenger litt hjelp, for jeg vet ikke helt hva det er dere ønsker dere. Hvilken størrelse og hvilke behov har dere – familiekalender eller hva er det dere trenger?

Björg forteller at neste års kalender også kommer til å bli litt annerledes fordi hun ikke kan lage så mye grafikk på grunn av betennelse i armen.
– Den kommer til å bli kjempefin, med blanding av akvareller og grafikk.

Men først skal vi bla om uke for uke i det nye året, og pakke opp hver av de 365 dagene vi har fått i gave. 13 av de dagene vet vi allerede fasiten på. Vi håper du får medvind og en mild bris i ryggen, og en sol som varmer deg på din vei – på ferden videre gjennom 2015!

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0