hjem – der hvor hjertet bor


islandrednov2016

Kommer hjem til Island. Blir hentet på flyplassen av fetteren min, og kjører rett hjem til barn som roper “Björg Björg“, og kommer løpende mot meg. Familien ringer, vi skal møtes alle sammen. Mange klemmer. Hjertet banker fortere.

IMG_3562

Fjellene står der hvite og majestetiske. Vinden kjøler ned ansiktet, og lenge etter at varmen i huset har omfavnet meg, sitter kulden igjen i huden, men varmen i menneskene vekker en sånn glede og trygghet hos meg. Jeg er så velkommen. En bortkommen dottir av Island er kommet hjem.

IMG_3606

Jeg snakker om Norge. Snakker om mitt gode liv med alle de fine menneskene. Tolli som er blitt større. Pappa og mamma. Langt intervju på forsiden av avisen her om meg på lørdag. Forsidepike. Et lite land. Like mange som bor her som i Asker og Bærum tilsammen. Hvert menneske betyr så mye. Vi er så få.

bjorg sommer 2016

Jeg sitter og skriver, og jobber med et nytt bokprosjekt om Island. Familien kommer og forteller meg om hemmelige steder. Steder hvor ingen turister er. Jeg skriver og gleder meg til å åpne opp denne hjertevarme mystiske vakre øya for dere❤

IMG_3568

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0