Hjertebånd

Hjertebånd

Den som er så heldig å ha en god venn, vet definisjonen av ordet vennskap. Vet at det handler om følelsen av å ha en som forstår deg, som er glad i deg og som ikke dømmer deg for den du er, eller ikke er!

Ordentlig vennskap oppstår gjennom kjemi, noe uforståelig som ikke kan forklares
Mennesker som møter hverandre, og som sår et lite frø. Når vennskapet gjødsles vokser det seg sterkt, slik at mennesker kan blomstre i hverandres nærhet. Men også i hverandres fravær er vissheten der om at de står sterke sammen – nettopp fordi de vet at den andre alltid er der, bundet sammen av et hjertebånd.

Vennskap handler om å ta vare på hverandre, og om å tørre å gjøre det som er aller vanskeligst av alt – nemlig være ærlige mot hverandre, selv om det av og til kan gjøre vondt.

De to vennene har gullfarge, fordi det er den edleste fargen og materialet vi har. Ordet vennskap er edelt og ekstremt dyrbart. Jeg har lagt de rygg mot rygg og formet de som et hjerte. Rundt er det bølger og krusninger. For meg er det symbolet på at livet er i evig endring. At du aldri vet når det blåser opp til storm i livet ditt.

Når du ligger rygg-mot-rygg med en venn, har du full oversikt. For vennen din ser den veien du ikke ser, har oversikt og advarer deg mot farer.

Vit at du ligger trygt der i livets hav. For du er ikke alene. Du har en venn. En ordentlig venn!

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0