Hverdagsmagi

Hopp
Det er utenfor komfortsonen magien skjer

Det er så lett å havne i autopilotenes gate. Hverdagene gjør ofte det.  Dagene glir over i hverandre, og av og til er det vanskelig å huske akkurat hva som skjedde på tirsdag, eller var det torsdag?

Rutiner er trygge og gode, og ofte helt nødvendige for å få livet og hverdagen til å gå opp for de fleste av oss. Men av og til kunne vi kanskje ha godt av å riste litt i dem for å skape litt uventet magi.

Jeg mener ikke at vi hele tiden skal befinne oss utenfor komfortsonen, det tror jeg ingen har godt av.

Men ofte skaper vi små øyeblikk av eventyr når vi opplever ting for første gang.  Det kan være så små ting som å gå ned en annen gate, velge et annet sted å spise, eller se i en annen retning.

Ofte er det feriene vi husker aller best, nettopp fordi de skiller seg ut og vi ser alt for første gang, kjenner duftene, legger merke til hvordan bølgene bryter, solen varmer og blomstenes skjønnhet. Kanskje kan vi skape flere slike øyeblikk som stråler av magi i hukommelsen vår, ved å gjøre små enkle grep i hverdagen som tvinger oss til mer tilstedeværelse, nettopp fordi vi ikke kan sette autopiloten på.

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0