I will stand strong in my own love

 

Bildet handler om det å stå sterkt i seg selv, ha tro på seg selv og tro på det du kan!

På skolen blir vi lært opp til å tenke at vi ikke får lov til å gjøre feil. Prøvene er mange, og stadig yngre skolebarn blir testet. Hele tiden blir de fortalt når de gjør feil. Mange barn og ungdom blir frustrerte og føler at de ikke kommer noen vei.

Problemet med skolen vår er at det mest dreier seg om det som skjer oppe i hodet, og til slutt bare det som skjer i venstre hjernehalvdel. Det er så mange som ikke passer inn. Barn er født med kreativitet. Hvis du ser barn som tegner eller bygger Lego, ser du at de bobler av kreativitet og virketrang. Men i skolen er ikke kunstfag så viktig, heller ikke dans. Kreativiteten får ikke vokse, det er viktigere å kunne algebra og annet som mange aldri får bruk for.

Jeg mener det er viktig å stå støtt i sin egen kjærlighet, og tro mer på egne verdier enn skolens verdier. Jeg trodde jeg måtte jobbe som vaskedame ved siden av å være kunstner, eller danser som min venninne Ruth ønsket å bli. Man måtte få seg en ordentlig jobb. Dette er gammeldags tenkning for meg.

Det handler om å finne det riktige for deg, det du er god til. Og å lære at det å feile er måten å lære på.

Et barn klarer ikke å gå første gang det prøver, men faller og faller.

Forskjellen på en vinner og en taper, er at vinneren reiser seg opp igjen, gang etter gang, og fortsetter å gå for å finne nettopp sin vei.

Den er ikke opplagt. Vi aner ikke hvor den går, men gjennom feiling og fall skjønner vi sakte hvilken vei som er vår. Vi må tørre å feile i trygghet om at vi står støtt i vår egen kjærlighet.

Vit at du er på vei, og at ingen andre har fasiten på hvor din vei går!

 

#strongheart #youarestrongerthanyouknow #believeinyou EVERYTHING IS GOING TO BE OKAY

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0