Kunstnerkveld med Björg, Linn & Helene

 

På torsdag 24. oktober klokken 1800, er det nytt arrangement i Lykkehaven.

Bjørg er til stede for å snakke om noen av de mange temaene som opptar henne, tidsplanlegging, meditasjon, stille rom, balanse i livet, glede, sorg, livet, døden og ikke minst MOT.
Vi lover latter, alvor og litt tid for refleksjon.

 

Som nybakt mamma har Helene Bøksle hatt en hektisk høst med deltagelse i Stjernekamp. I morgen kommer hun til Lykkehaven for å synge på Björgs Kunstnerkveld.

Helene, hva gjør du for å skape ro i egen hverdag?
– Jeg har blitt flinkere til å kutte ned på ting jeg deltar på, og si nei – men det er viktig å si nei på en god måte. Dermed slipper jeg å gjøre ting halvveis, og velger heller å gi 100 prosent på det som er viktig for meg. Jeg har kuttet ned til beinet, og definert hver minste lille ting i livet mitt.

 Jeg sier ja til de gode tingene som gir meg energi. Ved å være ærlig med meg selv, og vite hva som gir meg styrke og glede i hverdagen, blir det lettere å prioritere og dermed velge riktig. Jeg har definert hvem som hører til i min innerste sirkel, og lært meg å prioritere dem og ikke dem som er i den neste sirkelen.

Tydelighet
Etter at jeg fikk barn har det blitt mye viktigere å være tydelig. Tydelighet gir meg ro, og jeg slipper å «pynte på ting» med å gjøre det halvveis. Jeg kutter ting som forstyrrer livet mitt og roen min. Jeg er blitt flinkere til å være god med og klappe på meg selv, og oftere kose meg med en kopp god sjokolade eller varm melk med honning.
Og så prøver jeg å minne meg selv på at jeg må ingenting!

 

Linn Stokke kommer for å snakke om mindfullness og tilstedeværelse.
Praktisering av Mindfulness støtter øket trivsel, selvtillitt, mental klarhet, indre ro og bedre helse. Det er det viktigste verktøy for gode beslutninger,relasjoner og for å kunne påvirke eget liv.

“Jeg har som mål at alle som har vært på foredraget skal ha med seg noe
hjem som kan bidra til øket livskvalitet”.  Linn Stokke.

Her kan du høre på Linns sang “The new day”

Kommer du også?

 ALLE er hjertelig velkommen til åpent hus og  en god stund i Lykkehaven. Cafeen er åpen og det er mulighet for å kjøpe suppe og alkoholfri drikke.

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0