Kunstpause

 Fremtiden er ikke en bok jeg kan skrive.
Fremtiden min skriver seg sakte selv, dag for dag, uten min penn, men med mitt samtykke, for jeg vet at uansett hva jeg gjør er hovedlinjene satt. Helse, andres avgjørelser, livets gang – er som det er.

Jeg har vært så utrolig heldig
Jeg drømte en gang om å kunne inspirere med kunsten min.

Jeg har levd denne drømmen i 12 år, jeg har reist land og strand, Europa på kryss og tvers, blitt kjent med hver bygd i Norge. Jeg har fått oppleve at det jeg har formidlet har hjulpet tusenvis. Flere og flere ville høre mitt budskap, og jeg har jobbet mer og mer. Etterspørselen etter bildene mine har vært stor, og bevisene er alle gode tilbakemeldinger, e-poster, Facebook-meldinger og blomster jeg har fått. Tilbakemeldingene fra dere har gitt meg enormt mye. Det å risse ned motiv og tegne i kobberplater med koldnål er arbeidskrevende og belastende for armen og helsen min. Jeg har fått en kronisk betennelse i høyre arm og skulder, og legen min har anbefalt meg å ta en pause.

Du har fått noen dager i gave

Jeg har derfor bestemt meg for å legge et nytt kapittel til i livsboken min, og frem til sommeren kommer jeg til å bo på Hawaii, sammen med min kjære sønn Tolli, for å samle krefter og dyrke nærheten til ham, og ta vare på min egen helse. Jeg tar derfor en lengre pause fra kunstproduksjonen som innbefatter rissing i kobberplater, men ser frem til etter hvert å fortsette mitt kunstneriske arbeid med fokus på akvareller, oljemaling, og andre uttrykk. Storesøster Dora og barna hennes reiser sammen med oss, og det blir fantastisk å få denne tiden sammen. Og jeg gleder meg så til å male på lerret igjen.

 

Livet er sånn, fullt av overraskelser
Og jeg tenker når noe sånt skjer, er det fordi jeg skal snu meg rundt – for etterhvert å oppdage at noe annet venter på meg, en drøm jeg enda ikke har drømt.

Slik blir starten på mitt nye år, og jeg er spent på hva du skriver i ditt kapittel i din livsbok.
Jeg ønsker deg alt det beste for 2016, og størst av alt:

At vi får et nytt år i gave!

Godt nytt år kjære deg!

 

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0