Litt erotikk takk

“Jeg tenkte at det er snart Valentinesdag, men man trenger jo ikke nødvendigvis kjøpe noe for å vise at man setter pris på den andre. Man kan jo gi av seg selv”, skoggler Björg, så hestehalen danser.

I uvanlig stor stillhet lanserte nemlig Björg en bok i høst. Bokserien hun har gitt ut på Aschehoug forlag, de små diktbøkene Mot, Ro, Kjærlighetsfanget, har fått en litt mer vågal lillesøster. Den fargerike serien i grønt, oransje og blått, er nå komplettert med en liten frekkas i rødt og sort, «Erotisk, en liten bok om lidenskap».

Når mine lepper smiler
og hele kroppen kiler,
da vet jeg du er nær
Det kjennes fra toppen og helt ned til tær”.

Med glimt i øyet, og med en del selvopplevd bagasje i form av research byr Björg på en samling dikt og tegninger som er rett på sak!

– Det er en inspirasjonsbok i hvordan gi av seg selv, sier Björg kokett.
«Når folk ser i den rødmer de, og dersom de er sammen men partneren sin, ser jeg at de sender stjålne blikk til hverandre – så jeg tror den funker».

I forordet skriver hun;
«Jeg synes det skummelt å dele tanker om erotikk.
Men så tenker jeg at alle menn har jo en pikk og alle kvinner en lyst.
Så hvorfor være tyst?
For er det noen som ikke tenker på det, mon tro?
Så her er mine tanker – vær så god»

Herre gud denne orgasmen får meg til å besvime.
Den får meg i alle fall til å drite i å rime”.

Men fra spøk til alvor. Denne boken har kommet til gjennom flere år, og det har tatt tid før Björg følte seg klar til å dele den med andre.

– Jeg tenkte at nå som jeg har fylt førti, får jeg være modig nok til å gi den ut. Det er litt utenfor komfortsonen, så det stemmer at den er gitt ut litt i all stillhet. Jeg har selv opplevd vanskelige seksuelle ting, men den fysiske nærheten og intimiteten er så utrolig viktig i et godt forhold.

I forbindelse med premieren på filmen Fifty shades of grey, skal nemlig Björg ha utstilling på Galleri Bi-Z i Kristiansand. Det blir en liten miniutstilling med hennes erotiske bilder, og Björg vil være til stede der på fredag 13. februar fra 1700-1800.

Hun lover at hun blant annet vil dele noen av sine erotiske dikt med den som kommer.
– Alle tenker jo på sex, og det er en superviktig del av et forhold. Når man er singel glemmer man det litt av, og er man i et forhold hvor det fysiske ikke fungerer, så tenker man masse på det. Det er utrolig sårt å ikke føle seg sett og begjært. Jeg har hatt både gode og dårlige opplevelser, og om vi vil eller ei – så farger disse livet vårt i stor grad.

– Det er ikke det at det er så nødvendig å ha så stort fokus på sex, men det er viktig at vi kan skrive, snakke og tulle litt med det. Sex innebærer en så stor fysisk nærhet, og det sies at to som har delt dette får en eller annen energiforbindelse, som ikke fantes der før. Det knyttes noen bånd, uavhengig av hva som skjer med forholdet etterpå.

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0