Lykkestund i Lykkehaven

Det ble en god kveld i Lykkehaven. Vakker sang fra Helene Bøksle, Linn Stokke som delte noen tanker rundt temaet ro og tilstedeværelse i eget liv – og  Björg som var så glad for å få gamle og nye venner på besøk.


Egentlig skulle kvelden være en lansering av boken ” Ro – en liten bok om å nyte livet”, men denne er forsinket fra forlaget.  Björg fleipet med ironien i at når hun som ikke alltid har de roligste dagene, skulle lage en bok om ro – så tok boken det så med ro at den ikke rakk sin egen lansering.
“Til tross for at jeg har hektiske dager, så merker jeg at dess mer jeg er til stede i nuet, jo lykkeligere er jeg”

Linn Stokke anbefalte alle å ta et lite øyeblikk for å komme tilbake igjen til sin egen energi, og være bevisste på det øyeblikket som er her og nå.
“Vi haster fra sted til sted. Kroppen er rask, men hodet bruker litt mer tid på å ankomme. Så bruk pusten, og kjenn hva som foregår i deg akkurat nå. Det å være i sin egen energi og trekke seg litt tilbake i seg selv, slik at vi kan åpne øynene og se hvor vi er og kjenne vår egen kropp”

Linn har en spesialisering innen sjokk, stress og traume, men sier selv at det hun egentlig driver med er fredsarbeid.

Linn viste til en undersøkelse som viser at det som mange lengter aller mest etter hverken er penger, bedre helse eller ny partner, men rett og slett mer indre fred og ro.
“Alt stresset vårt tar så mye tid og fokus, mens fred er bare fred. Husk at det vi gir fokus til,  blir det mere av”

“Vi møtes litt i  Björgs bilder. Du skriver oss og du maler oss, og du åpner noe i oss når vi gjenkjenner oss selv i det du deler – og viser oss skjønnheten i det å leve, uansett”

 

Helene sang sin nye sang “Ved havet”
“Jeg har vært gjennom en prosess, og har gitt ut plate som representerer det å rydde plass til ro – og skape seg rom til å få ro. Sangen skrev jeg nede ved Lista, i en hytte som er akkurat stor nok til å drikke kaffe på trappa. Sangen handler om å ta av seg skoene, og kjenne at livet er nå”


– Møt Helene, min fantastiske venninne som også er en gudinne, kvitrer  Björg til Helenes fornøyelse.

Latter, glede og et tomt glass Cava på tampen av kvelden.

Mange ville ha signerte eksemplarer av kunstnerens bøker.

Takk for en god kveld i Lykkehaven!

 

 

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0