Lys i mørket

 Allehelgensdagen- dagen vi minnes de døde, er Hjertefred-dagen.

Hjertefred er en time full av lys, varme og tid til refleksjoner og ettertanke. Alle har sin sorg og sin prosess, men det å komme sammen i en vakker og stemningsfull atmosfære kan gjøre godt.
Det å stoppe tiden litt, og bare være!

Kanskje kan tankene få litt ro, og ordene fra hjertet kan festes til papiret, og stige opp til himmelen sammen med røyken fra bålen.
Alle himmelbrevene!
Kanskje er det noe du ikke har fått sagt til en som sto deg nær.

 

Det er så mange av oss som har et knust hjerte. Sorg over det å miste noen, sorg over skilsmisse, brudd, over å miste jobben eller over at livet ikke ble det vi hadde tenkt – eller drømt om.

Alle er velkomne til Hjertefred, og skal få lov til å være i sin sorg, på sin måte. Vårt ønske er å gi en stille stund med varme og gode opplevelser som kanskje kan hele hjertet ditt litt.

Mitt ønske er at vi også feirer livet, og kjenner takknemlighet over dem vi har rundt oss – og blir enda flinkere til å ta vare på oss selv og andre.

Hjertefred-familien min.
Det er det jeg kaller dem, alle de frivillige som akkurat nå velger å bruke timer og uker av fritiden sin på å lage Hjertefred.

Hjertefred ble født av tankene mine. Men det hadde aldri blitt noe mer hvis det ikke var for alle dem som trodde på min ide, og som valgte å bruke store deler av fritiden sin på å skape Hjertefred sammen med meg hvert år, og alle de flotte hjelperne som har hatt mot nok til å tørre å ta arrangementet med til sitt hjemsted.  Frivillige, sponsorer og bidragsytere – og alle artistene som stiller gratis opp for å kunne gi noe til andre.

Sammen skaper vi en hjertevakker verden.  Takk <3

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0