Min tid 2014 – planlegg tiden din


Kunstneren Björg Thorhallsdottir er kjent for sine bilder fulle av livsvisdom, og hennes ønske om å motivere andre til å leve det livet vi egentlig ønsker oss.
Hun mener nøkkelen til det gode liv ligger i å planlegge tiden slik at dagene fylles med deilige opplevelser og gode mennesker.

– og allerede på en av de første sidene blir vi utfordret til å sette ord på hvordan vi vil ha det i året som kommer.

– Tenk vi har 365 blanke dager foran oss, hvor fantastisk er ikke det, jubler Björg.

 

Min Tid 2014
Vakker kunstbok, inspirasjonskilde, moderne dagbok eller rett og slett et hjelpemiddel for et godt liv?

Etter å ha gitt ut kalender i flere år, har Björg nå tatt et skritt videre. Kalenderen inneholder flere tips til tidsplanlegging, og oppfordrer til aktiv bruk – både av kalender og ikke minst vurdering av egen tidsbruk.

– Tidsplanlegging står mitt hjerte nært, fordi jeg selv opplever at jeg har det bedre de periodene av livet mitt hvor jeg har vært flink til å planlegge. Jeg ser at når jeg definerer hvem og hva jeg ønsker plass til i livet mitt, og så sørger for å få både disse menneskene og aktivitetene inn i kalenderen min,  og dermed inn i livet mitt – da har jeg det best. Det er et godt liv for meg.

tavarepaatidendinJeg har det best når jeg klarer å organisere tiden godt, og fyller dagene mine med opplevelser og mennesker som er viktige for meg. Ta vare på den dyrebare tiden din og planlegg slik at du får det livet du vil ha”.
Bless Björg XX

Velkommen til lanseringsfesten i Lykkehaven i Sandvika, onsdag 30. oktober klokken 1800.
Se også eventet på Facebook.

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0