Min tid 2015 i trykken

Nå går den i trykken…. Min tid 2015

Den vakreste av alle… og her får du en sniktitt på forsiden.
Den stupende damen som skal gi oss mot til å stupe ut i livet!

For det er det som er årets gjennomgangsmelodi
Alle de flotte kvinnene som Björg har møtt, og som enda ikke har turt å stupe helt ut i det. Som holder litt igjen, og ikke helt tør å vise hvem de er. Kvinner som står der oppe på stupebrettet, og som ikke er klare til å hoppe…. riktig enda!

Björg kjenner selv til redselen med å stå der oppe, og kikke ned på drømmen sin. Men hun kjenner også godt til friheten ved å stupe ut i det, og erkjennelsen av at vingene vokser ut. De er der når vi tør å ta steget ut av komfortsonen, og leve et liv i ærlighet – med oss selv og andre.

Björgs ønske er at Min tid 2015 skal gi deg de små musedyttene vi alle trenger når vi står der oppe og holder litt igjen, slik at redselen for å feile ikke stopper oss fra å leve.

«Du har fått 365 gaver som du pakker opp sakte, en dag om gangen.
Nyt de små overraskelsene og øyeblikkene.
En dag vil du se at det var disse som var de store øyeblikkene».

Work in progress… Manus ferdigstilles i Bjorgs vakre fargerike hjem.

 

Det har blitt noen sene kveldstimer for grafisk formgiver Pernille Wille Våge.

– Gjennom Björgs helt enkle ord og streker bevisstgjøres vi alle hva som er viktig i livet. Tittelen «Min tid» setter gjennomgangstonen. De fleste jenter sier gjerne «ja» til alt, og noe kunne vi med hell ha lært oss å takke pent «nei» til. Bildet på forsiden og tittelen er en perfekt påminnelse om at vi selv må ta ansvar for egen tid. Bilder og ord tydeliggjør budskapet på en veldig virkningsfull måte, sier Pernille som har hatt ansvar for lay out og design.

Pernille som også jobbet med Min Tid 2014, sier at det er spennende at en del av de nye bildene Björg har laget til teksten i kalenderen er i en ny, “urgammel” teknikk.
– Teknikken gir veldig vakre fargeflater med mette gode farger, det har vært gøy og inspirerende å jobbe med kalenderen, fastslår Pernille Wille Våge.

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0