• Relasjoner og egenkjærlighet i egen gavepakke Vi har samlet bøkene hvor bidragsyterne i modulen Mine relasjoner er representert gjennom Destinasjon Glede: Terapeut og forfatter Herdis Palsdottir og NLP og Master Coach Anniken Lien Mathiesen. Lesingen er en fin fordypning i temaene Relasjoner og egenkjærlighet.   Pakken har en samlet utsalgspris/verdi på kr. 1029. Du får den til kr. 890 her. Frakt kommer i tillegg. Du kan også få kjøpt den i Lykkehaven, vårt galleri på Frogner.  
 • Glede

  kr 4.950
  Da jeg malte bildet "Glede" kjente jeg virkelig på livskraften - og hadde følelsen av å hoppe høyt over trærne, strekke hendene opp, opp - for så å kunne kjenne på solen, varmen, kjærligheten - og takknemligheten. "Go girl - Remember det Amazing power within you". Björg Thorhallsdottir  
 • På livets vei er det viktig å ta en avkjøring og parkere i solen. Det å nyte de små pausene med noe godt, gir en ekstra dimensjon. Med kaffen Grip dagen og sjokoladen Du fortjener det beste skaper du rom for akkurat det. Carpe diem.
 • Slutt å løpe, tiden kommer til deg. Ta en pust i bakken - nyt en god kopp kaffe med et meningsfullt budskap og en liten sjokoladelakris attåt. Fordi du fortjener det! I denne gavepakken får du Husmor speed, nydelig filtermalt kaffe kjøpt direkte fra kooperativet Othaya i Kenya. I tillegg får du Life is a box of Chocolate - deilig sjokoladelakris.
 • Vær god mot deg selv - nyt tiden med en god kaffe og en godbit. Ditt liv blir like godt som du er god mot deg selv. Nyt! I denne gavepakken får du kaffen Bitch remover som er kjøpt direkte fra småprodusenter i Guatemala og deilig Pippi power, en godbit av hasselnøtt sjokolade med chili.
 • Husmor speed er en filtermalt kaffe kjøpt direkte fra kooperativet Othaya i Kenya. Ved å kjøpe denne kaffen er du med på å skape en bedre og mer rettferdig verden. Når du betaler det kaffen egentlig koster, vil plantasjearbeiderne og barna deres få skolegang og et verdig liv. Velg med hjertet. Hilsen Björg og samarbeidspartneren Cemo Care
 • Denne kaffen er kjøpt fra Bonde Inacio Carlos Urban i Brasil. Ved å kjøpe denne kaffen er du med på å skape en bedre og mer rettferdig verden. Når du betaler det kaffen egentlig koster, vil plantasjearbeiderne og barna deres få skolegang og et verdig liv. Velg med hjertet. Hilsen Björg og samarbeidspartneren Cemo Care
 • Du fortjener det beste - alle fortjener det beste! Hvorfor ikke understreke det med en kule eller ti med deilig melkesjokolade.
 • Ingredienser: Sukker, kakaosmør, melasse, hvetemel, helmelkpulver, vann, skummetmelkpulver, emulgator, kokosolje, kokosfett, ammoniumklorid, emulgator (E471, E472e), lakrispulver, jordbærpulver, MCT-olje (kokos), lactose, (E153), lakrisekstrakt. Kan inneholde spor av nøtter og mandler
 • Deilig filtermalt kaffe fra Guatemala med etikett som får deg i godt humør. Denne kaffen er kjøpt direkte fra småprodusenter i Guatemala. Som kjøper av denne kaffen er du med på å skape en bedre og mer rettferdig verden. Når du betaler det kaffen egentlig koster, vil plantasjearbeiderne og barna deres få skolegang og et verdig liv. En kaffe du velger med hjertet! Hilsen samarbeidspartnerne Björg og Cemo Care    
 • Hver julegave trenger et flott til-/fra kort. Med Björgs fine bilder kan nå du nå gi julegaven en ekstra fin vri. Her får du fine trykk i en pakke på 10 stk. Bestiller du to pakker, betaler du 180,- kr.
 • Tenn Lys

  kr 1.400
  Størrelsen på trykket er  24 x 28 cm

  Årets Hjertefred bilde, Tenn Lys handler om at vi, hver og en, har et lys i oss.

  Vi er lysbærere.

  Uansett hvor kort veken er, så skrur vi hverandres veke opp med vår nestekjærlighet .

  Jo mer vi deler vårt håp, våre trøstende ord og handlinger, vår kjærlighet, jo sterkere lyser vi.

 • Min tid 2023 minner deg på at livet må leves her og nå. Min tid er som vanlig proppet med Björgs vakre og fargerike bilder og skisser, visdomsord. Den har god plass til å notere i – og med fokus på enda mer glede og tilstedeværelse. (15 cm x 21,5 cm)      
 • Størrelse på trykket er: 20,5 x 29,5 cm. Pris er inkludert kunstavgift. "Kjærlighet skaper kjærlighet"
 • Alt blir bra

  kr 3.045
  Størrelse på trykket er: 29,5 x 19,5 cm. Pris er inkludert kunstavgift. "Alt blir bra"
 • Størrelse på trykket er: 20,5 x 30 cm. Pris er inkludert kunstavgift. "Kjærlighetsbobler"
 • Størrelse på trykket er: 28,5 x 21,5 cm. Pris er inkludert kunstavgift. "Et nei til andre er ofte et ja til deg selv"
 • Størrelse på trykket er: 28,5 x 21,5 cm. Pris er inkludert kunstavgift. "Et nei til andre er ofte et ja til deg selv"
 • Størrelse på trykket er: 28 x 20,5 cm. Pris er inkludert kunstavgift. "Vennskapsfavnen av kjærlighet, forståelse, ro, omsorg og glede"
 • Størrelse på trykket er: 19,5 x 24,5 cm. Pris er inkludert kunstavgift. Det er ikke det du ikke er som stopper deg, men det du tror at du ikke kan få til. Du får til hva som helst, bare ta det første skrittet. Om du har en drøm så er det fordi du kan nå den! "Act the one you want to be and suddenly you are she"
 • Størrelse på trykket er: 19,5 x 24,5 cm. Pris er inkludert kunstavgift. Det er ikke det du ikke er som stopper deg, men det du tror at du ikke kan få til. Du får til hva som helst, bare ta det første skrittet. Om du har en drøm så er det fordi du kan nå den! "Act the one you want to be and suddenly you are she"
 • Størrelse på trykket er: 24,5 x 19,5 cm. Pris er inkludert kunstavgift. Bildet er inspirert av bunadsgeriljaen, og av alle kvinner langs Norges kyst som gjennom tidene har stått i nordavind, i urettferdighet, og som har stått opp for seg selv og sine. De som har slitt og aldri hatt tid til å spørre seg selv, er jeg lykkelig? Fordi livet handlet om å overleve, - og det gjorde de, med sin kystkvinnekraft og latter.
 • Grafiske trykk: 97cm x 69,5cm (300gr) Prisen inkluderer 5% kunstavgift Jo flere stjerner du omgås med, jo mer vil du lyse Om dine nærmeste holder stigen, vil du nå stjernen din. Les mer om Björgs tanker bak bildet. /  Björg i TARA.  
 • Størrelse på trykket er: 12,5 x 13 cm Vær din egen Mary Poppins, som rydder opp i eget liv. Hopp inn i livet og lag magi. Når du rydder opp innvendig, blir det plass til mer glede. Gi slipp og du kan fly! "Den som ser utover drømmer. Den som ser innover, våkner" Det er kanskje noe av noe av det klokeste psykoterapeut Carl Jung har sagt, for om vi ikke er i kontakt med vår indre stemmer, er vi heller ikke i kontakt med oss selv og ofte er det enklere å følge andres forventninger til hva vi bør gjøre. Alle mennesker har en indre flamme, og det er du som bestemmer om du skrur opp veken eller ikke. Jo mer du lytter til din indre stemme og følger den, jo sterkere blir lyset inne i deg. Det lyset kan også kalles livsglede, og er sterkt nok til også å vise vei for andre.    
 • Størrelse på trykket er: 28 x 20,5 cm. Prisen er inkludert kunstavgift. Er det ikke godt å vite, at hver vonde mørke storm i livet ditt går over. Og da ser du fremtids-deg ligge der i solen og skinne i glede og si "Ikke gi opp, her inne i fremtiden ligger jeg og venter på deg. Gled deg, her er det godt å være. "Imagine if future you could come and say that everything is going to be okay"
 • Bildets størrelse er 64 x 89. Prisen er inkl. kunstavgift "Det finnes ikke fornuft om det ikke kommer fra hjertet Når hjertet synger av full hals putter fornuften fingrene i ørene La hjertet synge enda høyere til fornuften synger med." Ikke hør på hva andre sier om deg. Ikke lytt til din indre kritiker. Overse fornuften. La heller hjertet ditt synge høyt og definere hvem du er. Les Björgs tanker rundt bildet. Björg i TARA.  
 • Balansedans

  kr 8.400
  Størrelse på selve trykket er 96 x 68 cm Vær trygg på at du er god nok som du er – også med sårbarheten din. Stolt og med hodet høyt hevet balanserer hun på livets line. Finner du også denne balansen, finner du tryggheten i deg selv. Les mer om Björgs tanker om bildet. Björg i TARA.  
 • Grafisk trykk.  Str: 68 cm x 99 cm (300 gr). Pris er inkl. 5% kunstavgift. Vi må elske oss selv før vi kan elske andre, hvis ikke er vi for sårbare.  Det er ikke kjærlighet som gjør vondt, men fraværet av den, og spesielt fraværet av kjærligheten til deg selv. Les mer om bildet love catch - kjærlighetsfanget.  
 • Bildets størrelse er: 96 x 68 cm Kjærlighetsmønsteret vårt er tillært, men kan endre og føre til evig kjærlighet. Les mer om bildet.
 • Sale!
  2 stk "Full Pupp" Cavaglass for 1000,- (ord. 1198,-) Glassene finnes kun i 2000 eksemplarer, og leveres i flott eske. Björgs håndblåste Cava-glass i krystall fra Hadeland Glassverk. Str: 30cm x 25cm (400gr) pr glass
 • Kunster Björg Thorhallsottir har et overordnet ønske med alt det hun gjør, - det å kunne bidra til en bedre verden. En av de tingene hun brenner for er prosjekter der mennesker selv settes i stand til å ta vare på seg og familien sin. Ikke gjennom donasjoner, men gjennom å få mulighet til å arbeide og tjene penger. I dette prosjektet bidrar flere ledd, bomullsbønder, spinnere, vevere og skreddere. Både kvinner og menn er viktige bidragsytere i Cotton Trail, denne bomullsveien som snor seg gjennom flere landsbyer. I Gambia er det et problem at det mange steder ikke finnes mulighet for lokalt arbeid, og landsbyens menn må reise ut til kysten, eller enda lengre, for å prøve å skaffe mat til familien. Gambia Cotton Trail bidrar blant annet til at mennene kan bli i landsbyen sammen med familien sin. Bomullsproduksjon ble utviklet parallelt i Afrika og Amerika, og det sies at når et afrikansk barn blir født svøpes det i et bomullsklede, og det samme kledet får det rundt seg når de dør. Ubehandlet bomull er grovvevd med naturlige variasjoner i stoffet. Serviettene er tykke, og kan brukes igjen, og igjen, og igjen... Akkurat slik bærekraftige ting skal. Størrelsen på disse lunch-serviettene er 20 x 35, og prisen er for 4 stk servietter.
  Produkter er laget for at du skal ha dem lenge. Ta godt vare på produktet, og du vil kunne nye det i lang tid fremover. Produktene er håndlaget, så hvert produkt er unikt og spesiallaget for deg! Ved å handle er du med på å skape positive ringvirkninger i Gambia, et av Afrikas minste og fattigste land. Bomullen er sådd og høstet av lokale bønder. Den er spunnet for hånd av en kvinnegruppe i landet, og vevd av vevere, et yrke som har vært tradisjon i deres familie i generasjoner.  
  Se film fra Cotton Trail og prosjektet Cotton Trail Art som Björg er involvert i.
 • Kunster Björg Thorhallsottir har et overordnet ønske med alt det hun gjør, - det å kunne bidra til en bedre verden. En av de tingene hun brenner for er prosjekter der mennesker settes i stand til å ta vare på seg selv og familien sin. Ikke gjennom donasjoner, men gjennom å få mulighet til å arbeide og tjene penger. I dette prosjektet bidrar flere viktige ledd, bomullsbønder, spinnere, vevere og skreddere. Både kvinner og menn er viktige bidragsytere i Cotton Trail, denne bomullsveien som snor seg gjennom flere landsbyer. I Gambia er det et problem at det mange steder ikke finnes mulighet for lokalt arbeid, og landsbyens menn må reise ut til kysten, eller enda lengre, for å prøve å skaffe mat til familien. Gambia Cotton Trail bidrar blant annet til at mennene kan bli i landsbyen sammen med familien sin. Bomullsproduksjon ble utviklet parallelt i Afrika og Amerika, og det sies at når et afrikansk barn blir født svøpes det i et bomullsklede, og det samme kledet får det rundt seg når det dør. Ubehandlet bomull er grov-vevd med naturlige variasjoner i stoffet. Serviettene er tykke, og kan brukes igjen, og igjen, og igjen... Akkurat slik bærekraftige ting skal. Størrelsen på disse middags-serviettene er 30 x 30, og prisen er for 4 stk servietter.
  Produkter er laget for at du skal ha dem lenge. Ta godt vare på produktet, og du vil kunne nye det i lang tid fremover. Produktene er håndlaget, så hvert produkt er unikt og spesiallaget for deg! Ved å handle er du med på å skape positive ringvirkninger i Gambia, et av Afrikas minste og fattigste land. Bomullen er sådd og høstet av lokale bønder. Den er spunnet for hånd av en kvinnegruppe i landet, og vevd av vevere, et yrke som har vært tradisjon i deres familie i generasjoner.  
  Se film fra Cotton Trail og prosjektet Cotton Trail Art som Björg er involvert i.
 • Prisen er inkludert kunstavgift. Mål: 98 cm x 69
 • Sale!

  2 valgfrie kopper

  kr 500
  Björgs egne kunstkopper fra Porsgrund Porselen. Velg mellom koppene: Mamma min Superpappa Reisen med deg Jeg elsker deg Vennskap Bare en bakke til  Str: 12cm x 9,5cm (Vekt pr stk: 240gr)
 • God morgen! Den beste kaffen er nykvernet, og her får du hele bønner du kan kverne selv. Denne kaffen med en aroma og smak som gjør at du kan nyte morgenen. Bærekraftig kaffe kjøpt fra småprodusenter i Guatemala der vi vet at bøndene får betalt de de fortjener for både kvalitet og arbeid. Mellombrent. Velg med hjertet. ❤️Hilsen Cemo Care og Björg
 • Størrelsen på selve trykket er 11 x 14,5 cm Sett krona ordentlig på og la dagen starte Overganger gir en anledning til å se på livene våre, og kanskje tenke gjennom hvordan vi lever dagene våre. For meg har gode morgenrutiner blitt så viktig at jeg gjerne vil dele det som gjør min dag bedre med deg. Kanskje kan det inspirere deg til å tenke gjennom hvilken start du vil ha på dagen din.
 • Bildets størrelse: 10x14,5 cm
 • Forever yours

  kr 4.725
  Bildets størrelse: 69 x 49 cm Carborundum Pris er inkl. kunstavgift
 • Størrelse på selve trykket er 20,5 x 29,5 cm  
 • Str på trykket 26,5 x 31 cm
 • Str på trykket 14,5x 19 cm.
 • Størrelse på selve bildet er: 30,5 x 32,5 Prisen er inkl. kunstavgift
 • Størrelse på selve bildet: 30,5 x 21,5 cm. Prisen er inkludert kunstavgift.  
 • Størrelse på selve trykket er 66 x 78 cm  
 • Størrelsen på selve trykket er 11 x 17 cm  
 • Størrelsen på selve trykket er 25 x 20 cm  
 • Din livskraft

  kr 1.400
  Størrelsen på selve trykket er 11 x 17 cm  
0