Hjem/Andre artikler, Bøker/Min tid 2019

Min tid 2019

kr 289,00

Endelig er Min tid 2019 kommet fra trykkeriet. Og som vanlig synes vi at det er den vakreste!

Varenummer: 600059SL Kategorier: ,

Beskrivelse

Min tid er en kunstkalender, men ikke en helt vanlig en. Agendaen er en fantastisk tidsplanlegger, fylt med Björgs vakre skisser og bilder. Den har masse skriveplass, for Björg mener hjernen jobber helt annerledes når vi skriver noe på papir, enn på en kalender på mobilen. Og det gir forskerne henne helt rett i!

Min tid er først og fremst et verktøy for å skape det livet du drømmer om, og det kan vi gjøre dag for dag, uke for uke, kun ved å bli mer bevisste på hva vi fyller tiden vår med. Og hvem vi fyller den med. I 2019 gir Björg oss en ny oppgave for hver måned, og en av månedene ber hun oss tenke gjennom hvem vi vil ha i vår innerste sirkel. Og sørge for at vi får tid nok sammen med disse menneskene som fyller oss med positiv energi.

Min tid har mange sider til å notere i, en lomme til å legge de små lappene i – og til og med en julegaveliste, slik at du kan planlegge i god tid for å gi deg selv en førjulstid med mer kos, enn stress!

Björg elsker å ta sin i bruk så snart den kommer fra trykkeriet, og er allerede i gang med å fylle den med det som gjør henne godt.

Go to Top