Om kjærlighet og nettdating

Kjærlighetens uransakelige veier
Jeg heier på nettdating!
Jeg tror ikke det er noe bedre å møte noen på en bar, når begge er fulle
– og det er helt tilfeldig hvem du møter ute akkurat den kvelden.

Jeg blir rørt når jeg møter godt voksne mennesker som har møttes på nettet, og jeg har så mange venner som har funnet en kjærlighet som startet på hver sin side av en skjerm. Og så er det perfekt match!
Disse hadde aldri møtt hverandre i virkeligheten, fordi de har ingen felles venner eller plattform.

Jeg vet at det er mange som er flaue over å fortelle at de har møtt noen via nettdating, og jeg håper at det tabuet forsvinner raskt. For vi lever i en ny tid, hvor det er naturlig at vi møtes på en ny måte.

Det går an å kjenne kjærlighet gjennom en dataskjerm, så jeg heier på kjærligheten!

Jeg har en gammel klassevenninne, som kom ut av et destruktivt ekteskap for en tid siden.
Hun hadde ikke følt seg sett eller elsket i lang tid.

Kom deg på Tinder, sa jeg. Og nå har hun møtt en fyr som ser henne, og jeg ser hvordan hun blomstrer. Det er helt fantastisk, og viser også viktigheten av å se hverandre, virkelig se hverandre – i et forhold.

Motivet risses inn i kobberplaten med en koldnål.

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0