Rosa lykke

Björg ønsket å lage en livspartner til Lykkeboblene, og gjett hva – nå har de fått en rosa venn.

 

–  Den hvite var så ensom og nå har den endelig fått en venn.

Tada, rååååsa bobler!
Jeg følte at det manglet noe når jeg hadde gjester på besøk, og hadde lyst til å også kunne by dem på rosa bobler. Dessuten er det så deilig med rosa i glasset på vinteren, for det minner meg om sommeren”.

Det blir lanseringsfest i begynnelsen av februar, men de rosa Lykkeboblene er allerede på plass i bestillingsutvalget hos Vinmonopolet.

– Jeg må bare få lov til å takke alle dem som har vært ambassadører og sørget for å få Lykkeboblene i hyllene på Vinmonopolet. Jeg blir faktisk litt rørt over det, for jeg vet at det er så mange som har etterspurt dem i sortimentet.

“Det er ikke alkohol og promille som er viktig, men det å feire livet, hverdagene og stundene vi har sammen. Fire gode venner kan godt dele en flaske, og poenget er mere det å være sammen enn å lage en fest. Men jeg liker tanken på å feire livet, og dagene vi får. Eller det å snu en dårlig dag til en god dag, gjennom å gi den en liten gullkant – og boblende drikke har noe oppløftende ved seg”.

 

– Jeg fikk beskjed om å gjøre en detox-kur av fysioterapeuten min som mente at det å få sukker ut av kroppen ville hjelpe min vonde arm. Superbitchen i meg dukket plutselig opp, og etter fire dager fikk jeg spørsmål fra sønnen min og mine ansatte, om jeg ikke kunne slutte. Neste gang jeg skal på detox-kur skal jeg passe på å gjøre det, når jeg trenger det sinnet! Når det blir slutt med en kjæreste, eller noe slikt, ler hun.

 

– Ellers skal jeg kose meg med Lykkebobler, og nyte hver og en av de dagene jeg får!

FineArt var med Björg til Barcelona da de første Lykkeboblene ble laget. Se filmen “Boblende kunst”.

 

De rosa Lykkeboblene kommer også fra Castillo de Perelada, Catalonia utenfor Barcelona. I Likhet med de gylne Lykkeboblene er også denne tørr, og i følge opphavskvinnen smaker den friskt og ikke for søtt.
– Og så minner den rosa fargen meg om jordbær og deilige sommerminner.

 

Og gjett hva!
Det kommer også nye cavaglass om ikke så lenge.
Også disse er munnblåste på Hadeland Glassverk, men har fått ny tekst:

“Det er aldri feil med bobler”

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0