Rund kjærlighet

Rund kjærlighet
Etter å ha reist land og strand rundt, bodd blant de rikeste i Monaco og de fattigste i en liten Mexicansk landsby, er det en ting som virkelig sitter igjen. Kjærligheten skaper glede og gode relasjoner skaper lykke, mens sjalusi, bitterhet, flotte fasader og grådighet skaper sorg og ødelagte relasjoner.
Gode relasjoner er det som gjør oss mest glade.

Fra vi var små har vi lært at størst av alt er kjærligheten, og det er den, for om du har kjærlighet til deg selv, og liker deg selv (og det burde du, for husk at du er fantastisk og perfekt akkurat som du er!), da har du ikke behov for å kritisere andre.

For man er mot andre slik man er mot seg selv
Viser du deg selv kjærlighet, så viser du også andre det samme, og dermed får du gode relasjoner.

OM du klarer å se forbi andres forsvarsverk og uhensiktsmessige oppførsel,
som skyldes arr de har i sin egen sjel.
OM du klarer å se på menneskene rundt deg med ubetinget kjærlighet og ukritisk blikk.
OM du undrer deg over deres oppførsel, istedenfor å dømme.

DA vil det være så utrolig mye enklere å omgås dem du er glad i!

 

Om kjærlighet og ærlighet
I ordet «kjærlighet» finnes ordet «ærlighet», og når de rundt deg ikke føler seg dømt, tør de å være ærlige om hvem de er,  tar ned garden og står der nakne og sårbare ovenfor deg. Da kan kjærligheten få blomstre, uten verneskjold og krig.

Jeg tror at om du tør å være 100 % den du er, så tør menneskene rundt deg også å være seg selv.

Jeg tror på den ekte gode kjærligheten, og kjærligheten er ren og lys, den gjør aldri vondt
Det er alle de tingene vi putter inn i den som gjør vondt, sjalusi, bitterhet og grådighet. Men lærer du å tilgi vil du ikke bli bitter. Lærer du at menneskene du er glad i er mer verdt enn materielle ting og penger, blir du ikke grådig. Og lærer du det at å unngå å ta sjanser er det tryggeste for ikke å bli skuffet, – er kanskje nettopp det den største sjansen du tar i livet. For den som intet våger, intet vinner. Og tør du ikke å stille med et åpent hjerte, vil kjærligheten kunne gå deg fordi.

Vi er her på jorda en liten stund
La oss ikke bry oss om detaljer, men heller velge de gode følelsene. La oss tilgi dem som gjør urett og ikke forstår bedre, for den dagen mennesker vi bryr oss om dør, tilgir vi dem alt og vil bare ha de tilbake.  Det går ikke an å forandre på andre, men endrer du måten du ser på et menneske, så endrer også det seg.

Lykken ligger i deg, og i deg ligger kjærligheten – og alle valgene!

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0