Setter ord på det

BjorgNov_8

I vesken til Björg ligger det alltid notatbøker. Flere!
Og når det plutselig dukker opp en ide, en tanke eller noen sier noe som får henne til å reflektere, finner det fort veien inn i boken.
Sammen med skisser. Skisser som danner grunnlaget for Björgs bilder.

 
portrett4

– Jeg har alltid med Min tid, den er både kalender og dagbok.
Jeg prøver å skrive ned fine ting som skjer, og alt det jeg er takknemlig for.
Jeg ser at når jeg fokuserer på alt som er godt, gir det meg livsglede.

BjorgNov2015_5

« Og jeg har jeg alltid med en bok som jeg skriver ned inspirasjon i. Dette er kunstboken min.
Jeg blir inspirert av samtaler, og får ofte en ide til et bilde.
Og for meg er det å tegne en form for meditasjon.

Skissene får ofte følge av ord, for ordene og bildene kommer gjerne samtidig».

10537313_400357183487422_8591615352510814900_n

Og som det ofte er med Björg, for å få det akkurat slik hun ønsker det, så lager hun gjerne tingene selv. Både kalender og notatbøker  er akkurat slik hun selv har ønsket seg, akkurat passe store til å ha med i veska og med fine blanke sider i. Sider til å fylles!

Og nå er det kommet en helt ny notatbok, i litt tykkere format – slik at den er god plass til å la tankene flyte over i ord.

BjorgNov2015_6
 «Skisseboken er et speil av livet mitt, dagene mine og der jeg setter fokuset mitt. Tanker, refleksjoner og konklusjoner».

BjorgNov2015_3

– Jeg tror at man skal skrive ned drømmene sine, enten ved å tegne dem eller sette ord på dem. På den måten blir vi mer klar over hvem vi virkelig er. For meg er det ofte slik at tankene blir klarere, og jeg  mer bevisst på  hva jeg faktisk tenker og mener, når jeg begynner å skrive.

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0