Some days… Hjertefred 2016


Some days you just have to make your own sunshine

Årets Hjerterfred-bilde handler om hvor viktig det er å gi seg selv tid til å bearbeide sorgen og fordøye den. Jeg hørte en gang om en som utsatte det å sørge fordi det passet så dårlig inn i den travle hverdagen personen stod oppe i akkurat da. Jeg tror det er viktig å gi seg selv tid. Tid til å sørge, til å skjønne at personen er borte, og til å tenke på minnene. Det tar tid å godta at den du er glad i har gått i forveien.

I sorgen er det også en slags skjønnhet i det å kjenne på sin egen livskraft og livsbegjær.

Vi  husker alle de gode tingene hos den vi har mistet, alt det vi savner. Det er ikke alltid lett å gjøre det når personen lever, og til og med kan ha irriterende egenskaper!

Det er så utrolig viktig å ta seg den tiden som trengs – til stillhet og til det å la seg fylles av sorg, og ikke være redd for den. For jeg tror at det bare er når du går fullhjertet gjennom sorgen at du klarer å slukke den.

En sorg er ikke stykkevis og delt, den opptar deg fullt og helt
Ikke bry deg om hvor lenge mennesker sier du skal sørge. Du sørger til du merker at sorgen slipper tak, og at gleden siver inn i livet ditt igjen. Og til du en dag igjen ser all skjønnehten rundt igjen. Og elsker enda sterkere enn før!

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0