Til han jeg elsker

Jeg fant skissene og tegningene blant gamle fotografier og bilder,
da jeg holdt på å pakke før jeg skulle flytte til Bali. Ordene og tegningene fra meg til mannen min Eric, og nå tenkte jeg at de fortjente å få komme frem i lyset.


Det ble boken «Til han jeg elsker».

Det er en kjærlighetshistorie om hvor mye man elsker, og om alle de små tingene i et forhold som gir så mye glede – om vi velger å se dem. Boken er en stor kjærlighetserklæring. Den er laget med veldig mye kjærlighet, slik at den heldige mannen som får den skjønner at han er veldig spesiell, og VELDIG høyt elsket.

Hvert oppslag har en side med en akvarell, og en blank side. Jeg vil at det skal være rom for å skape sin egen bok, og sette inn sine egne kjærlighetserklæringer – som passer din kjære og forholdet deres.

Jeg er kjempestolt av den, jeg ville lage en skatt, gi en mann den samme følelsen som en kvinne får når hun åpner en liten smykkeeske, og vet at det er noe hellig inne i den. Denne boken her er litt sånn, den er hellig, magisk og stappfull av ektefølt kjærlighet og humor.

Jeg har malt med akvarellfarger på håndlaget papir, og boken er sydd sammen for hånd.
Tråden er rød, kjærlighetsrød!

Det er viktig å vise kjærlighet, og vise alle dem du har kjær at du er glad i dem.
Det er nok av hverdager!Til han jeg elsker

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0