To Lykkebobler på turne

For inspirasjonsforedraget Lykkebobler handler om to søstre,
som gjerne vil dele redskaper de selv har hatt stor nytte av.
For slik er det med livet, vi lærer!
Og både lillesøster Björg og storesøster Dora har levd livet slik som det ofte er, med oppturer og nedturer.
De har grublet, grått og erfart. Og ledd, masse!

12088276_10153066572336780_7338365882802213906_n

Og en av de tingene de virkelig har lært, er at det nytter ikke å henge med hodet, om du står med dritt opp til halsen!

BjorgOkt2015_1
Da Björg ble enke for ti år siden, måtte hun gjennom en stor sorg og syntes veldig synd på seg selv. Hun fikk også profesjonell hjelp, og da hun en dag fikk høre at hun var gått inn i offerrollen, gikk hun fornærmet hjem, men kjente plutselig at det var sant. Sorgen sammen med tidligere vonde opplevelser hadde gjort noe med henne.

– Jeg måtte innrømme for meg selv at jeg hadde gått inn i offerrollen. Setningen «Du er din egen lykkes smed» er den beste lærdommen jeg har fått. Jeg bestemte meg for å ha fantastiske dager uansett, for jeg orket ikke lenger å gå ned i det møkkahullet som jeg hadde vært i.

DoraOktober2015_1

Og Dora forteller på sin humoristiske måte om hvordan hun en dag kjente at fulltidsjobben som stand up-komiker ikke inngikk i fremtidsplanene. En karriere som relasjonsterapeut og et samlivsbrudd senere, viser det seg at alle erfaringene har blitt et fantastisk verktøy, som hun gjerne deler med andre.

Det er et underholdningsforedrag som er innom hele følelsesregisteret, brutale historier, morsomme historier og heftige opplevelser, standup i 20 minutter og kanskje til og med noen a-ha opplevelser?

BjorgDora5
Vi har ingen fasiter, men vi vet godt hva som fungerer for oss og hvilke verktøy vi har lært å bruke for å ha det godt, uansett hva livet byr på. Vi gleder oss til å servere masse humor, historier, praktiske verktøy og glede. Og det er helt sant – det er fantastisk hvor mye det er å lære når vi mislykkes!

Bare hopp det ordner seg 1 Søstrene Thorhallsdottir forteller at det handler om å møte frykt på en god måte. Om hvordan bli mer glad i den man er, og hvordan våge å gå for drømmene og finne motet til å være seg selv. Og vite at det er mer enn godt nok.

– Og så handler det om glede, derfor er det masse humor underveis, hvordan hadde vi overlevd uten? Og glede i livet.. ja, det er faktisk et valg.

Björg og Dora forteller at de har fått en fantastisk respons på foredraget.

– Det er helt overveldende, det er noe med å sitte i en sal og bli med på en reise. Og forhåpentligvis bli enda mer bevisst på DIN egen reise!

OmDuHarDrittOppTilHalsenIkkeHengMedHodet

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0