Varm favn

 

VARM FAVN Kunstbok med cd

Nå har de to kunstnerne, Björg Thorhallsdottir og artisten Anne Vada, funnet sammen i farger og toner gjennom Varm favn. De har som mange andre opplevd å miste nære familiemedlemmer og venner, og gått gjennom andre kriser som har ført med seg smerte, men også vært til vekst for dem begge.

De møttes gjennom Bjørgs årlige arrangement ”Hjertefred”, og har siden hatt et ønske om å smelte sammen sine uttrykk fra hjerte til hjerte.

Det finnes mange typer sorg. Hver dag mister noen sine kjære, opplever samlivsbrudd, sykdom eller andre ting som gjør at livet tar en annen retning enn vi ønsker. Felles for dette er at det etterlater savn.

VARM FAVN er en sanselig opplevelse til styrke, hjelp og ettertanke for å gå videre. Gjennom musikk og bilder nås mange i en vanskelig situasjon, og minner oss om hvor skjørt og vakkert livet er.

VARM FAVN er en kombinert kunstbok og cd-utgivelse, hvor Björg Thorhallsdottir har malt et bilde til hver sang som Anne Vada har sunget inn. Musikerne Ronni Le Tekrø bidrar på gitar/strengeinstrumenter og Lars Andre Kvistum på tangenter.

Anna Vada og Björg Thorhallsdottir har sammen laget VARM FAVN, kunstbok med CD

For å oppleve stor glede må du også ha gjennomlevd sorgen!

– Vi er ofte redd for smerten i livet, rett og slett redd for å ta livet på alvor og kjenne på det som gjør vondt. Vi trenger ikke dyrke sorgen vår, men om vi våger å møte den, kan det gi ballast og styrke. Kunstnerisk berøring kan bidra til trøst, sier Anne.

– Vårt ønske er at “Varm favn” brukes til trøst og lindring, også i glede og takknemlighet. Den inneholder både sarte og sterke toner, og farger, legger Björg til.

 

 VARM FAVN er distribuert gjennom flere utsalgssteder, blant annet i Lykkehaven og Lykkehavens nettbutikk. Musikken kan også lastes ned digitalt. Bildene er tilgjengelige som separate kunstverk.

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0