Visste du at glede er noe du kan lære?

Björg har skapt et komplett og lett gjennomførbart kursprogram sammen med lykkeforsker Adina Aasebø; Destinasjon Glede.

Gjennom ett års kursløp på nett og gjennom podcaster, bøker og arrangementer blir du geleidet av anerkjente eksperter gjennom en indre reise mot Destinasjon Glede.

Arbeidet foregår i 7 vakre arbeidsbøker og gir tilgang til et rikt digitalt univers. Kurset krever ikke fysisk oppmøte, med det blir mulighet til å være med på mange samlinger og reiser for deg som ønsker det, og det blir det lagt til rette for kollokviegrupper.

ALT DETTE FÅR DU:

– Syv unike arbeidsbøker – én bok per modul. Bøkene er fylt med praktiske oppgaver, inspirasjon og Björgs vakre kunst. Du arbeider selv i bøkene når det passer deg, og det er du som velger hvor mye tid du vil bruke.

– Du blir invitert inn i en digital løsning med videoinnhold og artikler med konkrete, tips og råd til hvordan du skal lykkes med endringer i livet ditt, og inspirasjon og veiledning fra ekspertene.

– Du får ulike meditasjoner ledsaget av Björg og bidragsyterne gjennom hele året.

Les gjerne mer om Destinasjon Glede her

I 2022 var det over 1100 deltagere på kurset. Tilbakemeldingene er veldig positive fra deltagerne – og flere ønsker å gjennomføre kurset i år også.

Nå kan du bli med! 16. januar kl. 18.00 starter det et nytt kurs og du er hjertelig velkommen til å melde deg på. Her vinner du informasjon om påmelding.

Destinasjon Glede 2023

Kurspris: 

Kurset koster kun 500 kr per måned.

Du kan også velge å betale komplett kursavgift nå – og spare ytterligere 600 kroner for året.

Vil du vite mer, ta gjerne kontakt med oss:
post@destinasjonglede.no

post@bjoerg.no

Del dette innlegget

Recent Posts

Blogg arkiv

Kategorier Blogg

Meld deg på nyhetsbrev fra Björg:

0